+47 922 46 409 martemosteater@gmail.com

Jungeluniverset og Workshops

Oversikt:

Forestillingen jungeluniverset og workshop:
 

Velkommen til forestilling Jungeluniverset. Marte og rollefigurene tar med publikum på en magisk og spennende reise i jungelen. Forestillingen inneholder rollefigurer, sang og musikk og det beste av alt: Barna blir tatt med inn i forestillingen!

 

Både Workshops og forestillingene kan bookes til biblioteker, barnebursdager, barnehager, skoler og andre barnlige arrangementer. Begge former er inkluderende og kan tilpasses slik at de passer for barn 0-12 år. 

Grunnmuren er at Marte tar med publikum på en magisk reise i jungelen og her får dere blant annet møte dragen Spike, apekatten Apos, løven Brakaren og krokodillen Kroko. Forestillingen har en ramme og scenografi som kan tilpasses alle steder og lokaler. Skuespilleren fletter også gjerne inn flere, andre rollefigurer og elementer ut fra hva de som booker ønsker, evt tema og det som blir naturlig i forhold til høytider og årstidene.

Rollefigurer, afrikansk tromme, sang, dans og musikk utgjør en stor del av forestillingen, workshops og kursene.
 

Rammen er den samme for både workshops og forestillinger, men i workshopen er barna inkludert fra starten av. Denne formen gir større mulighet til å være fleksibel og mulighet for å legge inn program som passer akkurat den oppmøtte gruppen.
Forestillingen har blitt vist på ulike biblioteker og barnehager i Oslo og omegn som flere Deichmanske biblioteker samt i Toten, Porsgrunn, Kongsvinger og Skiptvedt, barneavdelingen på rikshospitalet flere ganger og fått god omtale.

Workshops har hun hatt flere ganger på Kafeteateret, Sagene samfunnshus, En gang på Melafestivalen og i flere barnebursdager. 
 

Bilder fra workshops og forestillinger

Har du spørsmål? Send meg en henvendelse.