+47 922 46 409 martemosteater@gmail.com

Teaterlek

6-10 år

Oversikt:

Hei alle 6-10 åringer som vil være med meg å skape, danse, synge, oppleve magi, action, fordype seg noe teaterfaglig, utfordre og bli utfordret og samtidig ha det gøy. Begynnelsen er at vi møtes sammen i en workshop og lager århundrets historie som også kan løfte oss selv til nye høyder.

I forhold til dette vil vi også jobbe med TEMA: FOREBYGGE MOBBING. Alltid et veldig aktuelt tema. Vi vil bruke ulike drama og teater øvelser, leker og teknikker for å fremme dette der også EDDERKOPPEN vil være et symbol for Råskap, Kraft; Magi – Frykt, Redd der vi blant annet skal lage en performance som spinner rundt dette.

Dette vet jeg blir spennende og gøy og ikke minst VIKTIG, så bli med!

Innhold:

Oppvarming med stemmebruk og bevegelse, følelsesmessig og kroppslig bevissthet, teater, sang, musikk, karakterarbeid og dramatisering med utgangspunkt i et manus.

3-6 år

Oversikt:

Velkommen alle 3-6 åringer til en leken og kreativ time der vi skaper vår historie sammen.
Martemos teater viser dere verden og vi skaper vår historie samme! 

Rollefigurer, musikk, sang, dans og mye bevegelse inkluderes og utgjør en stor del av workshopen, kurset.

Innhold:

Kursene inneholder forskjellige drama og teaterøvelser, sanger og leker som bygger opp under konsentrasjon, trygghet, humor, glede, uttrykk, følelser, bevegelse, fantasi og innlevelse. men for 6-10 år går vi mer i dybden av karakterarbeid, dans, kroppsberskelse, økt selvfølelse med tro på seg selv, gruppedynamikk og vennskap. Marte skaper en lærerik og fantasirik reise med barna. Kursene avslutter med forestilling for foreldre, slekt og venner.

Jungeluniverset

Oversikt:

Det er en inkluderende forestilling der Marte tar med publikum på en magisk og spennende reise i jungelen.
Forestillingen passer for barn 0-10,12 år og innholdet kan tilpasses det aktuelle publikum i forhold til ønsker, behov, høytider og årstider.

Rollefigurer, afrikansk tromme, dans og bevegelse inkluderes og utgjør en stor del av forestillingen.  

Jeg vil ha akkurat DEG med, så kom igjen!

Bilder fra workshops og forestillinger

Har du spørsmål? Send meg en henvendelse.